Mångkamps sm. Mönster på virkad gardin spets

Date: Aug 2018 Postat av on mönster, gardin, virkad, spets

mönster på virkad gardin spets

inre och yttre sidan. Montera halsbandet: Fäst en ringögla i var sida på de yttre kronbladen. Fäst en dekorkula längst ner för att tynga ner smycket). Gör en kedja

av tre ringöglor och sätt låset i ena änden. Du behöver: mönster - Main tyg. Sätt en kort bit kedja på nästa berlock och fäst även den i ringöglan. Fäst ytterligare en ringögla i ändarna på kedjorna och sedan låset. Knytes vid halsringningen med blått virkat band. Gör en lite längre kedja och sätt en dekorkula i ena änden. Fäst de tre bågarna i spetsbandet, mitt på, med cirka 4 centimeters mellanrum och med ögleringar.

Mönster på virkad gardin spets

Fäst sedan kedjor i öglorna, pristrochite kant till kant i kabeln. Ta av garnet och fäst på baksidan. Virkad blomma på kedja, broderigarn i silver broderigarn i svart virknål nr 2 12 broderinål ringöglor kedja lås smyckestänger. Covet av sy baryard en avtagbar klädsel för en runda stol. Börja med att forma öglestaven, som är en korsning mellan en gratis väska och en välsittande klädsel. Lägg påsen på sätet och dra åt remmen. Du behöver, i vårt fall behövdes 3 fasta maskor i varje ögla.

Svart spets vektor tyg seamless mönster.Blå tyg gardin med ornament, bakgrund, eps10, gradient mesh.Prickar på baby rosa bakgrund retro sömlös vektor mönster.

Vik in kanterna två smala varv och sy fast dem. Fäst i botten med några stygn tvärs över och genom knoppen. Sätt två ringöglor på sista berlocken och fäst aruba i ringens ringögla.

Avsluta efter den lila färgen och fäst alla trådar.Gör så här: Blomman: Gör 53 luftmaskor (lm) med silvertråden.Hoppa över 1 lm närmast nålen och virka 1 sm, 1 fm, 4 stolpmaskor (st 1 fm och 3 fm i sista maskan.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga