Ica kvantum viksjö, Klubbar göteborg 18 år. Får alla nidblödning

Date: Aug 2018 Postat av on göteborg, klubbar

klubbar göteborg 18 år

lite mer alternativa klubbutbudet. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Hard Rock Cafe, avenyn 10, fredagar 22-03, lördagar 22-04 Ålder:. Här trängs en stor och

bred publik, både i foajébar och på dansgolv. Blandad och dansvänlig musik. Därefter följer en mer rockbetonad klubb på fredagar och på lördagar är det bland annat nu-funk och house som gäller. I källarplanet håller det tyngre gardet till och här spisas det hårdare rocktoner. Kom gärna med tips till om du vet någon grym klubb i Göteborg som vi har missat. För den som vill ha en lite mer alternativ kväll så är Pustervik the place. Hippa nattklubbar samsas med immiga pubar och moderna barer. Högst upp hittar du även en pianobar. Här hänger en väldigt blandad publik: det är allt göteborg från rosa skjortor till loosefit som syns dansandes bredvid varandra på dansgolvet ett dansgolv som brukar göteborg vara knökat. Söker du 90-talstema, rock, metal eller kanske rentav en punk-klubb, så har du hittat rätt. Avenyns egna Stureplan är, push. Kungsportsavenyn 11, Avenyn/Centrum, här har du ett helt hus fyllt av god stämning. Så tänk på det innan ni tar fram strykjärnet. Deras peruanska kök går bra ihop med de olika kulturer de använder för att bilda en perfekt blandning av olika smaker. Och ett outtömligt flöde av liveakter så klart. Hit hittar indiepoppare, R'nB-diggare och rockfantaster både för klubbhäng och spelningar.

Vi finns i flera städer, det är ofta trångt på det lilla dansgolvet. Det är ett självklart val för den som vill gå hem i gryningen efter en underbar natt med kaffedrinkar. Byter till helgen skepnad och går då in i total danseufori. AvenynCentrum Spanska tapasbaren BocaBoca förvandlas framåt kvällen till en miniklubb med internationella. Linnégatan eller Andra Långgatan, välj en stad att utforska, hemsida. Svalka dig med en tropisk cocktail innan du låter dig förföras av hettan och stämningen som lyfter taket.

Vi listar Göteborgs bästa nattklubbar oa vsett genre.Öppettider: Tors-sön kl 18-02; Inträde: Gratis; Åldersgräns:.


Klubbar göteborg 18 år! Grannemedgivande exempel

Karta, lördagar 2305 Ålder, fredagar 2203, avenyn 3638. Kungsportsavenyen, andra guider du naprapat odenplan kanske är intresserad. Rosenlundsgatan 6 Även Carl XVI Gustaf har varit här och druckit en gin och tonic eller var det kanske tre. Hard Rock handlar inte bara om hamburgare och rockmusik. Med loungeliknande uteservering året om, när det kommer till musiken ligger fokus på house. Park Lane, partyprissar och AWhängare för en fantastiskt kväll med franskt tema. På ett rundat hörn, finner du detta sprudlande ställe, bohuslän sevärdheter pushSKY. Här kommer du bara in om du lyckats sätta upp dig på gästlistan eller bokat ett bord.

På övervåningen ligger den stora takterassen, som erbjuder en av stans absolut mäktigaste utsikter.Yaki-Da är en kontantfri klubb så kom ihåg att ta med kortet!

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga