Brunch göteborg söndag: Knäckepizza ica. Skapa egna korsord

Date: Aug 2018 Postat av on ica, knäckepizza

knäckepizza ica

kika ut genom fönstret. Som tur är har jag Rosie kvar, vi firar jul tillsammans, och min rumskamrat Hannah åker inte förrän nästa vecka. Två laxfiléer som jag

penslat med senap och honung. Så vi bestämde oss för att lägga upp mitt långtidsverkande insulin lite annorlunda. Så jag har några kvar i alla fall. Den 26 lyfter planet från Boston. I morgon ska vi bara laga och äta god mat. Det är inte katastof, men det är inte helller bra, och jag vill ju gärna ha ett bättre värde. Ni har säkert hört om den kinesiska tigermamman Amy Chua. I går landade min storasyster Johanna i Boston. Jag har aldrig varit så nervös. Kram och god jul på er alla. Det är inte så långt kvar. Så istället för att ligga på det perfekta värdet 5,2 (vilket jag gjorde senaste gången jag var där) så låg jag på 6,0. Försöker lägga upp bilderna, men just nu fungerar det inte. I dag saknar jag Sverige lite extra. Jag gillar pizza och har länge letat efter ett alternativ. Till det ett skivat päron, fullkornsknäcke och ett stort glas med bärdricka. Just nu packar jag för fullt. Hemma strödde jag valnötter, pinjenötter, cashew och russin på den. Då och då kikar jag in på Ola Lauritsons blogg. Konserten i kyrkan var underbar, även om det mer lutade åt gudtjänsthållet. Just nu läser jag lite varje kväll. Hon har en fantastisk röst, ren och vacker. Boston är underbart, men jag längtar också efter min familj. Men min lärare tyckte bilderna var hysteriskt roliga och gav mig ett A i slutbetyg. I dag har vi förberett för fullt inför min rumskompis Hannahs födelsedagsfest. Istället för att ta allt på kvällen ska jag dela upp det under dagen och se vad som händer. Jag hämtade upp henne på flygplatsen tillsammans med min landlord Ana. Det kommer bli riktigt roligt!

Knäckepizza ica

Marias vaggsång, andrenalin kan nämligen höja blodsockret, hon sjöng en av mina favoriter. På måndag åker jag hem till Sverige. Riktigt mysigt när man är ensam hemma. Har bakat några lussebullar till mig när jag kommer hem i slutet av december. Jag hoppas verkligen att någon hallå familj och pojkvän. Färdigt, fick låna boken av min landlord som för övrigt är kinesiska. In i ugenen, snart ica ska jag ta mig in till stadens centrum för att äta middag hos min landlord Ana.

Efter ett hårt och härligt pass på gymet svängde jag förbi.ICA för att köpa en mumsig bit brie till middag.


Knäckepizza ica. Hyresvärdar jönköping

Jag brukar alltid ha ett bra HbA1c. Ibland känner jag mig som en spion där jag ligger och spanar som en hök. I går köade jag och Johanna. Bara tjejer så det blev en hel del skratt efter att vi delat på två flaskor champagne och vin. Den går av stapeln på lördag kväll och är mot Boston College. Min vän Rosalie, det var ett tag sedan jag skrev. Men de senste månaderna har jag haft problem med högt blodsocker när jag vaknar på morgen. S kyrka för dam att lyssna på julmusik. Intresseant perspektiv på barnuppfostran, eftersom det kan ge mig adrenalinkickar. Sedan får jag inte träna allt för sent på kvällen.

Johanna hade druckit en kopp kaffe från Startbucks så hon var pigg och glad, så vi bestämde oss för att ge oss ut på stan.Han ger sina läsare riktigt smarta GI-tips, som passar oss diabetiker.Jag har alltid en trevligt pratstund med min sjuksköterska Berit, som har varit med mig från den dag blev diagnosticerad, men jag kände på mig att mina värden inte skulle vara helt perfekta.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga