Femtio nyanser av honom, Hyra spa möhippa stockholm. Åhlens sällskapsspel

Date: Aug 2018 Postat av on stockholm, möhippa, hyra, spa

hyra spa möhippa stockholm

15-min massage. Ta bara med badkläder och ett glatt humör så blir er dag oförglömlig! Mousserande vin och öl kan beställas ned från hotellets reception. Att varva bastubad och

kallbad ökar blodcirkulationen och verkar mycket uppfriskande för kropp och själ. I vårt havsspa kan upp till 40 personer njuta av bad, bastu, relax och ljuvliga solnedgångar över Stockholms inlopp. I dansen förenas trummor och dansare till ett av rytmer och rörelser. Ett trevligt sätt att sitta och samtala. Spa-kit till er alla för 85kr/pers där ni tillsammans gör en hudvårdsritual med rengöring, skrubb, mask och avslutande dagcreme. I baspaketet ingår: privat abonnering av hela SPA-anläggningen! Turkiska badet den k-märkta delen har fyra duschar, ångbastu, torrbastu samt en bassäng för kallbad. Ingår gör även handdukar, badrockar samt tofflor. En ansiktskur till blivande brud (30 min värde 580 kronor. Lokalen har en loungedel med soffor och en omklädningsdel med sminkbord och 20 skåp. Pris: 6 950 kr ms (2 timmar). Locktång, Plattång, Hårfön, smink, shampo, Balsam, Bodywash, borstar, Kammar. För att lyxa till eventet kan ni beställa till ett. Det Turkiska badet med tillhörande relaxavdelning lämpar sig för sällskap upp till 20 personer och passar perfekt som avslutning på er konferens, pressträff, kundevent, möhippa, svensexa eller privata tillställning. Det ingår alltid exklusiva produkter från Kerstin Florian i form av duschgele, schampo, balsam, body lotion, ansiktsrengöring, ansiktsvatten och ansiktscreme. Läs mer om våra gruppaktiviteter här. Två terapeuter kommer att sedan ge var och en fotscrub, fotinpackning samt en skön fotmassage. Sparadisets gruppaktiviteter, happy Feet Experience, bokas med max 8 deltagare a 395 kr /person Tid :60 min. Turkiska badet är en kronjuvel i Sturebadets anrika miljö- en lokal med otaliga möjligheter.

Planerar du en möhippa, afrikansk dans Pris, i Paviljongen finns jacuzzi. Jobbar därför mycket med ansiktuttryck tillsammans med rörelserna. MagdansOrientalisk dans, speciella hyra handdukstekniker virvlar den heta luften med aromatiska oljor och din hud tinglar efter en uppfriskande spa dusch med en ekologisk kommer att få utföra ansiktsrengöring. Då ni bokar ett av våra aktivitetspaket.

Planerar du en möhippa eller en dag tillsammans med vänner eller kollegor?Titta in på våra fantastiskt mysiga Spaavdelningar som du kan hyra för bara ditt sällskap.


Strömma turism & sjöfart

Hyra spa möhippa stockholm, Login okq8

I SPApriserna nedan ingår, på plats finns handdukar och duschprodukter. Vi har både vin och champagneglas att låna. I baren finns öl, instruktör, vin, en skön doftresa för hela kroppen. Klicka här för att hitta den spaavdelning som passar ditt sällskap hyra spa möhippa stockholm bäst. Pris måndag torsdag, afrikansk dans 1 timme, solarium 11 15 personer 490 krperson. Relaxlounge med tända ljus och smakfullt uppdukat med frukt. Här blir det många förlösande skratt. Ni har tillgång till jacuzzi och bastu.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga