Swedmart telefon, Glitter fridhemsplan; Åhlens bikini rea

Date: Aug 2018 Postat av on fridhemsplan, glitter

glitter fridhemsplan

annan gång, men då får jag dåligt samvete. Den rymde en säng, en liten byrå, en kommod och en järnkamin. Sådana gör jag ofta på Durgården eftersom jag tycker

om miljön. Det var egentligen tur i oturen att jag kom tomhänt hem. Riktigt så framstegsvänlig och modern som jag trott mig vara är stockholm jag nog inte. Jag visste varken upp eller ner eller var den ena stadsdelen låg i förhållande till den andra. Det har sina problem att leva i ensamhushåll för de förpackningar som finns i handeln är mestadels avsedda för två eller flera. Jag har aldrig varken förr eller senare hållit i så kraftiga och rejäla ledstänger, som det finns där. De behöver ju inte veta särskilt mycket eftersom man kan googla och få reda allting i sina mobiler. Det blev bättre än jag väntat. Som alla vet, är han aktuell som min medtävlare om titeln "Årets Senior" och jag kommer inte bli ledsen om han vinner titeln, för det är han värd. Jag minns ingenting om något sportlov, men det är möjligt att det fanns och att jag har glömt det. Kyrkan i min lilla hemstad är är en riktig gammal lulturskatt. Mera mat, nu kan man nästan känna att det är vår i luften och alla isfläckar och snöhögar har smält på mina promenadstråk. En person som intervjuat mig tycker att jag skall tala om adressen till intervjun och det gör jag motvilligt för jag tycker adressen är lång och krånglig. Pösiga eller icke pösiga allt efter tycke och smak. När jag spelar in film får jag aldrig några "glamourroller. Jag lagar visserligen min mat själv, men i dessa bråda tider var det ju tacknämligt att någon tänkte på att jag skulle äta också och inte bara prata och stå. Att min bok kom ut i tryck berodde väl mer eller mindre på min ålder och att det var unikt att en så gammal människa överhuvudtaget kunde skriva något värt att ge ut i bokform. Det är rena gissningen för jag har aldrig sett sådana förut. De tog till vara på skinnen från djuren de jagade och åt upp köttet. Detta bestod mest av yngre tjänstemän och tjänstekvinnor. Jag spelade ingen större roll på sammankomsten men var väl inbjuden för att representera de äldre, som för övrigt lyste helt med sin frånvaro i sällskapet. Mitt mål var att kunna spela någorlunda habilt och underhålla släkt och vänner på kalas och fester.

Idag läser jag glitter fridhemsplan att drottningen som alltid var stiligast bland gästerna. När man dragit ut de flesta. Det verkar avskräckande för många, det är glest med läkare i ödemarken och om glesbygdsfolk och andra kan få goda råd i ett TVprogram så är det enbart av godo. Cirkus var fullsatt av mer eller mindre riksbekanta kändisar. Som gjorde avtryck av gommen och rekvirerade löständer. Det blev nog rätt halvdant men det tänkte man inte på för kompisarna hade det likadant. Det har pratats jämställhet och likaberättigande över hela landet. Det var min första bostad som jag inte behövde dela med en kompis.

I år blir det åter möjlighet att förenas i storkör i en gemensam advents-och julkonsert.Fredag 30 november.30 (samling.45) i Gustav Vasa kyrka (Odenplan) går konserten av stapeln och det blir endast ett gemensamt rep, onsdag 28/11.15-20.45 i aulan på Adolf Fredriks Musikklasser, Västmannagatan.


Fag får rätt många brev och de flesta är trevliga och jag. Eran med möblerade rum lär inte komma tillbaka är jag rädd. Idag blir det ingen bild för datorn vägrar att släppa fram den. Har blivit värdelösa och försvunnit Öre" men hj egmont man fastnade aldrig i passkontrollerna. Lite mer av obestämd barnslighet tyckte man. Det finns idag företag som specialiserat sig på sig på att konstruera och tillhandahålla såväl digitala som lite mer praktiska hjälpmedel och en del av dessa verkar riktigt lovande. Därför att min bleka hud inte tål att bli bestrålad. AlZahraa betyder ros fick jag veta. Själv är jag lite rädd för solen.

De har korat en vinnare som blev den yngste i raden sedan Carola vann.Såg  jag ut som på bokomslaget skulle det vara roligt att titta sig i spegeln.Nu håller världen andan och väntar på alla de galenskaper han skall hitta på sedan han fått makten  Jag tror att den oroas i onödan för Högsta domstolen kommer att håller honom på mattan om han försöker sig på att underminera demokratin och hindra vissa.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga