39 års present, Gekås stugby

Date: Aug 2018 Postat av on gekås, stugby

gekås stugby

är mycket uppskattade. För de aktiva finns en volleyboll eller spela golf på vår bangolfbana.

Bara 5 minuter från köpcentrumet Gekås. Du som är säsongsgäst får möjlighet att utnyttja rabatten vid fyra tillfällen. Välkommen till Ullared Paradise en stugby belägen i extrapris den halländska skogen. Gemensam grillplats som alla har tillgång till. Här hittar du nästan allt inom camping och friluftsliv. Nu växer vi 3300 kvadratmeter och får nya öppettider. Få vårt nyhetsbrev, välkommen till Ullared vin deli, ullared vin deli är en mat och dryckesmässa i Ullared med tonvikt på vin och deli. Häng med på en rafflande resa genom Gekås historia till tonerna av svensk musik. Fiske eller varför inte ett annorlunda äventyr. Knappt en timmes bilfärd bauhaus till göteborg eller en halvtimmes bilfärd till gekås.


Frack skor

Mest känd som en av Sveriges sweden största YouTubers. Det går att ta härliga promenader och tipspromenader och naturreservatet ligger endast 2 km från campingen. Pensionat, utsikt över sjön, b B eller varför inte Öppen spis och två stora badrum. Timmerstugor eller vår köpa moderna välutrustade villa med hela 8 bäddar. Vi har även många typer av olika boenden som någon camping plats eller om du vill övernatta på något centralt hotell med full service och fina underbart mjuka sängar.

Samtliga boenden är byggda 2010, har hög standard och diverse bekvämligheter.Vi på Camping guiden Önskar er en fin höst.Välkommen till oss på Camping Guiden.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga