Bauhaus plexiglas - Goda restauranger i göteborg

Date: Aug 2018 Postat av on restauranger, göteborg, goda

goda restauranger i göteborg

in i restauranger känns det som om ni har kommit till Thailand på fem minuter istället för att flya i flera timmar. Japansk mat serveras också. 2112, besök gärna

denna restaurang och pub. FÅ 10 rabatt Med vår unika rabattkod får du 10 rabatt vid bokning hos. Restaurangen har god mat och varför inte ta in flera rätter och dela. Ligger mitt i centrum på en tvärgata till Avenyn. De handlas i Fiskhamnen varje morgon. Fantastiskt utsikt precis brevid hamninloppet! Wi-Fi, Spa/Wellness, Gym/Fitness, Bar, wi-Fi, Bar, wi-Fi, Gym/Fitness, Bar. Pigalle Henriksberg Takterass Besök gärna det anrika Henriksberg i Göteborg. Ät en god middag medans du deltar i denna mordgåta. Av en slump hittade vi hit och det kändes som att komma hem till familjen Puccioni. Här kan ni mumsa i er hamburgare, entrecote, biff, tonfisk, pizzor och från havet fisk och ostron! Mycket god salladsbuffe och bra priser på ölen. En stjärna i Guide Michelin fick restaurangen 1999. Är det inte nån som följer efter oss? Kanske mest känd som en pub men de har även en restaurang i huset. För er som diggar det amerikanska sättet, ta en milkshake till maten. Rosenlundgatan 4, barabicu yammy Kitchen, denna koreanska restaurang startade i Göteborg 2009. Lunch och Middag serveras. Fler tips på Göteborgsrestauranger! Krögaren är Mikael Ljunggren som har drivit restauranger i Stockholm. Heaven 23 I Hotel Gothia Tower tar ni hissen upp till 23 våningen. Här kan ni också välja mellan många olika goda hamburgare!

Ta en drink i deras bar och beställ en osttallrik. Varmrätter och desserter, på deras a la carte meny kan ni även välja halvportion och de har varma smårätter. Ogrä" kristinelundsgatan 9 inte långt från Avenyn. Varför inte pröva deras fantastiska ostar. På sommaren kan du äta ute på deras veranda. Ostar, kyrkogatan 11 The Barn Sjömagasinet Guide Michelin Självklart måste vi skriva om en av Göteborgs kännetecken Sjömagasinet. Deras efterrätter bara smälter i munnen. Magasingatan Kristinelundsgatan 13, beijing8 The Barn Här äter ni hamburgare och" Varför inte testa något som ni kanske har ätit vid flera tillfällen människokroppen kvinna utomlands.

Ät och drick gott i, göteborg.Guide till, göteborg restauranger med de senaste erbjudandena.Äta ute i, göteborg, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen.

Goda restauranger i göteborg

De har ett stort utbud av restauranger i Göteborg och en säker och smidig bokningsfunktion. Några veganska rätter serveras också, alla är såklart välkomna även fast ni kanske inte diggar hårdrock. Missa inte deras lördagsbrunch 5 tim middag Upplev Göteborgs mörka förflutna på skumma adresser och mörka bakgator. Bar, arkivgatan 9B, du kan också köpa med city dig snabbfryst mat och äta en annan dag.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga