Resor december 2018, Vilken värktablett gravid

Date: Aug 2018 Postat av on gravid, värktablett, vilken

vilken värktablett gravid

då vi inte gillade hur det blev första gången. fredagen fortsatte på ett mysigt sätt och på kvällen var vi bortbjudna på middag hos svärföräldrarna. Ska även till tandläkaren

idag klockan.00 och ta bort min visdomstand. Sedan kostar det ännu mer om man kommer in akut. Så jag blev inte glad om man säger. Ogjorda och ofixade, men ändå lika snygga. Min fina sambo följer med mig vilket känns skönt! Tur att jag fick tid på eftermiddagen, då hinner jag svulla massor av mat och godis innan :P svårt att äta efter ingreppet på en vecka så det gäller att passa. Sitter just nu och kollar på Idol och chattar med min underbara bästa vän vilken Tina Nu ska jag kolla på premiären av Kenza Tyras show. Sedan fick vi ett ryck och ville ha väggen där fönstret sitter i vitt samt golvet. Har haft en jätte mysig söndag med älskling. Det här har varit en jobbig helg. Efter en kvart kommer han hem igen, med en överaskning. Under dessa 9 veckor vi har renoverat har han inte hämtat sina rena kläder någon gång så jag blev riktigt förvirrad. Iaf när det gäller dom här förbannade visdomständerna, jag kan ju inte bestämma själv när dom kommer och det spelar väl ingen roll om jag tog bort dom innan jag fyllde 20 eller nu efter ekonomiskt. De tömde mig på blod sist jag var där så det ska bli intressant om de hittar några konstigheter. Så jävla typiskt, och dyrt är det också Flera tusen kommer det att kosta. Något min ena katt avgudat är platspåsar, han bara älskar dom. Så det som återstår nu är att våtspärra golvet en gång till och sedan lägga på plattorna där (likadana som den vita väggen) sedan är det foga golvet, sätta listor och småfix kvar. Nej jag har inte varit hos tandläkaren än, sitter och väntar på att han ska ringa mig och berätta om jag måste operera bort min visdomstand eller om jag kan ta ut den på vanligt sätt, det förstnämnda är mycket dyrare så jag vill gärna. Inte nog med att jag är sjukskriven, älskling har skadat sig illa på jobbet och kan knappt gå, stackarn. Fan vad jag längtar tills den är ute. En tand är väl också sjukvård? Han blir hemma några dagar för att se att svullnaden och inflammationen lägger sig. God morgon, det blev ingen utdragning av tand igår pga att tandköttet var så svullet så jag var och spolade och lite sånt, det värsta är att jag måste operera bort fanskapet, de har inte tid fören i december men så fort dom får. Väggen är i stort sett klar men det saknas listor och sånt som ni kanske ser. Update: omöjligt att se showen nu, får bli tv4fakta så länge! God morgon, jaha då är man trasiga familjen.

Örat, tur att Sandra är här och piggar upp mig. Käften, kinden 30 bilder Är man het så är man. Samma knä som han skadade för några år sedan när han spelade hockey. Nu är verkligen hösten här på riktigt. Det gör ont i hela högra halvan av ansiktet. Annars vet jag inte hur det hade gått. I huvdet, röntgade den tanden sist jag var där därför kan han ge mig ett svar via tel.

Har tagit värktablett men inte ens det hjälper, får bita ihop tills imorgon.Kom precis in, har krattat bort alla löv på våran uteplats, jäklar vilken hög det blev.När jag kom hem tog jag en värktablett och tog det lungt ett litet tag.

Vilken värktablett gravid

Ni får ursäkta språket men jag är så herrfrisör jävla irriterad just. Har tagit värktablett men inte ens det hjälper. Håll tummarna för mig imorgon, kom precis in, har krattat bort alla löv på våran uteplats. Så nu hoppas vi på det bästa.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga