Mötesplatsen gratis - Visby logi & vandrarhem

Date: Aug 2018 Postat av on visby, vandrarhem, logi

visby logi & vandrarhem

delat badrum, medan andra har eget badrum och pentry. Alla lägenheter har en kabel-TV samt ett ljust och välutrustat kök där du kan laga frukost. Fläckten var inte

tillräcklig för att få rummet bekvämt. Anonym Sverige Att man ska betala extra för städning. Ocean boardwalk and Botanical Garden within 5 min walk. Tyst och lugnt i Augusti trots nattliv. Eftersom det är ett vandrarhem serveras ingen frukost, men Visby har gott om mysiga kaféer bohuslän sevärdheter att inleda dagen. Läget är oslagbart och här bor du perfekt om du bara ska besöka Visby under din tid på Gotland. Köket mycket välutrustat med allt du behöver för självhushåll. Vi gillar den fräscha känslan på Visby logi, det märks att ägarna vill erbjuda även resenärer med en lite mer begränsad budget en fin boendeupplevelse.

Visby logi & vandrarhem: Hund skänkes

Vi har även ett gårdshus och trycka tröjor en stuga för 4 personer med eget pentry och badrum. We also have a large cozy garden and a fireplace for cold winter julklapp friluftsliv evenings. Shared kitchen and dining room with. Går att se på Visby Logis sajt och städning bokas separat om du inte vill städa själv.

Vi kan erbjuda Nyrenoverade och ljusa och fräscha rum med en blandning och av det gamla och det nya!Visby Logi Vandrarhem har en garderob.Visby Logi have two hostels which are both located in central Visby.

Boka nu, samtliga rum har garderob, we offer unique accommodation at Visby Logi Hostel in a house from the 1600s. Personalen gick inte att nå visby logi & vandrarhem för att ordna deras problem. Visby, we currently offer two double room.

Skor coop? Visby logi & vandrarhem

Man delar på kök och två badrum.Här bor man prisvärt, centralt och trevligt, med allt man kan begära precis utanför dörren.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga