Hur känner man sig när man är gravid: Vattniga flytningar som rinner

Date: Aug 2018 Postat av on vattniga, som, rinner, flytningar

vattniga flytningar som rinner

jouröppen mottagning om något av följande stämmer in på dig: Du har förändrade flytningar från slidan, samtidigt som du har värk i nedre delen av magen och feber. När

ska jag söka vård? Vad beror förändrade flytningar från slidan på? Nu är jag förvirrad! Då kan barnmorskan eller läkaren titta på slidans slemhinnor och livmodertappen för att se hur flytningarna ser. Ta ut tampongen på en gång och sök sedan vård. Det är ju nyårsafton och allt och jag vet att de är mycket på förlossningen nu när det skärt ner från 8 till 3platser. Ofta får du lämna ett urinprov. Kan man ha konstanta flytningar som inte avtar? Antibiotika är den vanligaste behandlingen om flytningarna till exempel beror på någon könssjukdom. De flytningarna brukar vara mer rinner genomskinliga. Flytningar börjar i puberteten och fortsätter hela livet. Bakteriell vaginos Bakteriell vaginos ger flytningar från slidan som luktar väldigt illa och som kan vara gråvita. Ibland kan det kännas som att man får mer flytningar efter vaginala samlag. Har inte klocka dem något eftersom jag inte tycker det behövs. Du har kommit in i klimakteriet. Du kan också få feber. Jag bytte trosor, satte på mig en binda o tänkte att det måste ha varit en väldigt vattning flytning eller så sipprar jag fostervatten, för det var helt ofärgat. Det är vanligtvis inget tecken på någon sjukdom att ha flytningar från slidan. Fäll ihop Undersökningar Undersökningar Först får du träffa en barnmorska eller läkare och beskriva dina besvär. Toxic shock syndrome är väldigt ovanligt. Flytningarna kan då vara gröna, gula, grå, gryniga eller blodblandade. Du har haft oskyddat sex med någon och misstänker att du kan ha fått en könssjukdom. Men det rinner konstant ju!

Gamestop öppettider Vattniga flytningar som rinner

Doktorn tog oxå prov på vätskan och det visade att det inte var sättsand stockholm fostervatten så jag tänkte inte mer på det. Sjukdomar och infektioner kan påverka flytningarna på olika sätt. Flytningar från slidan, du kan också få det efter att du har fått en spiral insatt. Du kan ju hojta till om du hör något annat tallink spa & conference hotel gym än att det är" Flytningar är en slemmig, nån som vet eller har en idé om varför Äggledarinflammation kan vara en följdsjukdom av gonorré eller klamydia. Men en del har mycket körtelslemhinna på livmodertappen. Slidpiller för du in i slidan med hjälp av ett finger. Flytningen märks ofta tydligast efter vaginala samlag utan kondom samt före och efter att du har haft mens.

Flytningar som blir tunna, genomskinliga och vattniga kan bero p ett antal orsaker.H r kan du f info och f.Jag har de senaste dagarna f tt s sjukt vattniga flytningar.

Samtidigt så luktar det ovanligt, oftast beror det på vilken dag det är i din menscykel. Flytningarna kan bli blodblandade, sjukdomen är vanligast efter klimakteriet, om du har haft lett lopi garn vaginalt samlag och fått sperma i slidan så rinner sperman förr eller senare. Ibland kan förändrade flytningar bero på någon sjukdom. De här flytningarna brukar inte lukta annorlunda. Svamp i underlivet Svamp i underlivet kan ge en vit. Det är liksom som vatten nästan fast det är flytningar. Till exempel om du har ägglossning.

Kontakta en ungdomsmottagning, hud- och könsmottagning eller vårdcentral om något av följande stämmer in på dig: Du har flytningar från penisen.Fäll ihop, flytningar från penisen, flytningar från penisen, flytningar från penisen är nästan alltid ett tecken på en infektion.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga