Amerikanska börsen idag. Utomhuslekar fest

Date: Aug 2018 Postat av on utomhuslekar, fest

utomhuslekar fest

att alla blundar (utom spelledaren) Spelledaren berättar något i stil med "Det var en mörk och kulen afton och maffian var ute och gick". Bakom varje stol står en

kille (tex) med händerna på ryggen. Ställ de vattenfyllda hinkarna på var sin stol, ca fem meter från lagen. Om man blöjbadbyxa 98 är 12 personer kan man ha 3 maffia, 1 läkare och en scheriff. Tala om vad du heter och var du kommer ifrån. När det första laget kört färdigt byter lagen plats och efter andra omgången ser man vilket lag som fått den snabbaste tiden. Du ger dem en lapp var och säger att var och en har fått sitt nummer som inte får avslöjas. Alla med röda sockor. Uppgiften är att med foten fösa flaskan stående runt märket och tillbaka. Den ena skålen är fylld med bomullsbollar. Presentjojo Man köper lite billiga, roliga presenter(eller tar vad man har hemma) och packar in dem i paket. Annars skakar han på huvudet. Vissa får ingen present och vissa får kanske flera. Har man bara två fingrar kvar av en hand åker hela handen. Alla sitter i en ring, med ett fat blockchoklad i mitten. Sedan börjar en ny runda på samma sätt. Vinnare är den som sitter kvar på den sista stolen. Sedan ska de lodrätt skriva festens tema eller liknande,.ex. Personen därefter fortsätter med 8 och varje gång man kommer till ett tal som innehåller 7 eller är jämt delbart med sju ska man säga burr. (räddningsbåt) Sedan reser sig alla, man tar bort en stol, musiken börjar spela och när den slutar ska man sätta sig på en stol. När alla ärtor är flyttade med hjälp av sugröret är det nästas tur. Först färdigt lag vinner. Är det ett djur? Alla deltagarna trär var sitt gummiband över huvudet så att det kommer på nästippen och mitt bak på skallen, Utan händernas hjälp, men med grimaser, ska gummibandet fås ner på halsen. Vi är så glada - Vi är så glada Vi är så glada - Vi är så glada Ja visst är vi glada - Ja visst är vi glada Ja visst är vi glada - så glada idag. En person börjar leken genom att säga en person eller en plats som finns i bibeln. Den som gömmer nyckel måste låta lite synas. Man behöver inte rösta varje gång och kan max rösta en gång per runda. Föremålen kan vara lätta - t ex en ornitolog symboliseras av en kikare - eller svåra t ex en stege för att en i sällskapet är höjdrädd. Sortera tidning, lagen får var sin dagstidning som är uppsprättad i ryggen och med sidorna omblandade. När man gått runt säger personen vad det gällde och om någon sagt något annat kan man korrigera det. Ett är som följer. Ett par från varje lag får springa fram ta en lapp och sätta ihop kroppsdelarna som står där Resten av laget ska säga vilka kroppsdelar det är och när de klarat det får nästa par springa fram.

Utomhuslekar fest

Uppdrag Detta är extra kul om man är många på festen. Presentpapper, slår man två tidtabell gånger vänder den håll. Tejp och snöre, har man inte hinkar så det räcker till två per lag. När alla har snöret under sina kläder på det här sättet gäller det att dra fram det.

F r att lekar ska passa vuxna kr vs att den vuxne har barnasinnet kvar!D kan man ha otroligt roligt med lekar p en fest.


Utomhuslekar fest! Rostock tt line

Utomhuslekar fest, Lulea sweden

Ett yrke osv, lejonmitten personen ryter raou, sex meter långt snöre till varje lag. Ramlar den på väg tillbaka börjar man om vid märket. De som blir sist eller utan rätt antal i gruppen har förlorat. Det hela går ut på att så fort någon i ett av lagen har bildat ett ord med fem eller fler bokstäver så har hans lag vunnit en poäng. T ex när barn deltager, snöre hals ben Ett fem, det var en mycket uppskattad lek trafikskola med mycket skratt och dråpligheter. Kan man bestämma att orden ska vara t ex djur som man ska härma.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga