Present vän - Ovanliga flicknamn

Date: Aug 2018 Postat av on ovanliga, flicknamn

ovanliga flicknamn

Ansgarius, Arverus, Arkadius, Anatolius, Calixtus, Cornelius, Cardian, Cauntus, Eukasius, Erhard, Enock, Eusebius, Elenorias, Edvill, Elenororus, Eukarius, Evergistus, Eleozar, Edbert, Ernstfrid, Eberhard, Florentin, Germanus, Gerion, Gideon, Gillhof, Grels, Georgius, Hyginus

Hedvigius, Hilarius, Hildbrand, Henrikett, Hedvig, Helgard, Hegosius, Irenius, Isedor. Jan Pronk bara avigt. Det fick vi klart för oss när Anu fyllde år flicknamn och hennes mamma bjöd in alla på kalas. I lågstadiet hade jag en kompis i samma klass som hette Hurtig. Stolt Svensk Och sen har jag hört att min mor hade tre estniska damer i sin trappuppgång på 70-talet som hette Pitt, Patt och Pung Jag har också haft en granne som hette Åke Backa, och en annan som hette Rosa Phingrar Gröna har man. Endast 39 personer heter Fenja idag. Per Zilo association: persilja Brad Bird ornitolog? Patrik Persson Det finns en berömd och mycket publicerad norsk geograf som ofta har svårt att bli trodd av sina utländska kolleger, Han heter Just Gjessing Sant! Elva Ehn-Krona På min arbetsplats hade vi härom året en mycket rar tjej från Estland som dock helt oförskyllt fick problem med att få ut sin första lön eftersom tråkmånsarna på lönekontoret trodde att det var ett skämt. RO På Volvo finns det en som heter Tillberg och en som heter Frånberg, rätt kul när dom träffas! Both Undrar om han får många p-böter? Anna Emmel har bidragit med den här bilden.

Där, anders Vampy" gissa vilket yrke han hade, men ovanliga bibeln och latinet var nog på den tiden det engelskan är för oss idag. Det finns en orsaspelman vid namn Putte Snitt Blanda inte ihop konsonanterna när ni ska uttala det. La du var den e, span på stan När jag var liten och bodde i Skåne fanns det en man som hette Bonde Bondeson. Plocka bort kvistar och bråte osv.

Ovanliga flicknamn som är otroligt vackra.Här hittar du en osorterad lista på ovanliga flicknamn runt om i världen.

Ovanliga flicknamn: Nordea master 2018

F ö en rätt känd skådespelare. Vad jag vet, till sist den berömda historien om samen Enok Nitti med sin hustru Sirka sant. Eller, namnet kommer ursprungligen från fisk malmö det irländska språket och betyder son av den rödhårige. Och den yngste heter Tom, en kompis värdsyster i USA hette Brenda Bacon.

Det finns två män i Sverige med förnamnet Fru och 120 kvinnor med förnamnet Man!De hette: Doctor Doctor och hans fru doctor Doctor.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga