När avtar illamåendet gravid - 50 års buffe

Date: Aug 2018 Postat av on års, buffe

50 års buffe

fylla kundvagnen. Tre förslag på prisvärda ostar är: en stor vällagrad brieost, en lagrad prästost eller västerbottenost, en bit grönmögelost Duka också upp 2-3 olika ostkex, fikonmarmelad, nötter som

valnötter, strimlad selleri, päron i klyftor (vänd i citronsaft så de ej mörknar) samt torkad frukt som fikon. Garnera med några kärlek soltorkade tomater i olja. Ofta blandar man människor från olika delar av sitt liv till dessa större fester, kollegor, släktingar, gamla och nya vänner, detta gör att det är särskilt roligt och bra för feststämningen att inleda med någon typ av mingel där gästerna får tillfälle - och kanske. Jag var tvungen att lämna tillbaka nyckeln coolshaping redan klockan tolv dagen efter, så klockan halv åtta morgonen efter festen var jag på plats och bar ut sopor och städade och torkade golv. Kan förberedas innan och förvaras i kylen samt sedan värmas. Så jag bestämde mig för att sätta ihop en egen buffé. Tunnbröd (hembakat av mig! Även om du inte planerar dans så är det trevligt med lite bakgrundsmusik, förbered då detta. Alkohofri cider och iskall äppeljuice är också ett utmärkt alternativ att ha som alkoholfritt. Fat med kallskuret kött och/eller lax. För varje ny person som jag satte upp på anmälningslistan ändrades totalkolumnen. På bilden kycklingspett till buffé i tre olika smaker, couscoussallad och smakrik kall yoghurtsås med örter. Rött eller vitt vin går fint till osten. Ingen tycker det är roliga att komma till festen varken för uppklädd elelr "underklädd". Det blev en perfekt kväll på alla sätt och vis. Laxen kan varieras med lufttorkad skinka. Annat alternativ är såklart vanligt rumstempererat smör. Här är tre varianter som täcker de flestas smak. Planering är A och O, vid en stor fest måste du förbereda och planera allt - inte bara maten - innan. Blandade honungssmör och gjorde fyllningen till hamburgerrullarna. Det kan jag rekommendera och väl värt det - det är pricken över i och visar att du tänkt till lite extra.

50 års buffe

Men fyller man 50 så års gör man. Att planera och genomföra ett stort kalas på egen hand kräver noggrann planering. Här hittar du alla receptfavoriters bufférecept. Laxrullar med pepparrot, jag kan uppriktig säga att jag var rätt nervös innan. När det är ett så pass stort tillfälle som du bjuder in till. Honungssmör 23 smör och 13 honung.

Blandad grönsallad Ska du laga till 10 portioner så kan du ta 1 huvud isbergssallad samt 1 huvud av varje lollo rosso. Päron Äpplen i massor mest för att det ser tjusigt ut att lägga upp en hög med frukt. Använder du dig av en cateringfirma får du också hjälp av välja meny men kom också gärna med egna idéer. Räkna 23 dl vin per gäst. Brytbröd och färskost passar också till buffén. Blanda 2 flaskor karta sprit med.

kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen fyll i ditt fullständiga namn

Vänligen ange din fråga